perjantai 2. syyskuuta 2011

Uusi lukuvuosi, uudet kujeet.


Hei taas, pitkästä aikaan. En enää edes jaksa vaivautua selittelemään miksi blogihiljaisuus.

Kesä oli ja meni, ja syksy tulee taas. Aika tiivistää siis pakettiin parit tapahtumat.
Kesätyöt loppui, aivan kuten aikaisempinakin vuosina. Tänä kesänä työt sujuivat leppoisammin kuin viimekesänä, suuri kiitos siitä mahtavalle työporukalle. Burgerin tytöt ja pojat, ootte ihQja. Yhtäkään päivää en ollut kassalla, koska ainoana vanhana työntekijänä onnistuin aina nopeuteen vedoten hipsimään huomaamatta keittiön puolelle. Loistava asiakaspalvelija täällä hei. Hampurilaisia tuliki kasattua jokunen kesän aikana. Ensi kesäksi jotain muuta, kiitos.

Koulu alkoi, aivan kuten aikaisempinakin vuosina. Kolmas vuosi ammattikoulussa, opinnäytetyöt ja valmistuminen edessä keväällä. Ja taas olen samassa tilanteessa kuin viisi vuotta sitten peruskoulun viimeisellä luokalla, että mitähän sitten. Alkaa hieman opiskelu kyllästyttämään, mutta mistähän sitä löytyisi töitä. Mutta ei koulusta sen enempää, sillä sama vanha meininki jatkuu osittain ja olen kyllästynyt draamalaamailuun.

Koska vietimme taas kesän avokin kanssa eri osoitteissa eri kaupungeissa, päätimme varastaa hieman kahdenkeskeistä aikaa. Molempien kesätöiden loputtua, hieman nihkeästi koulusta myönnetyn luvan lomailuun saatuani hyppäsimme lentokoneeseen elokuun puolivälissä.


Matkakohteeksi valikoitui tuo tulen ja jään maa, Islanti. Aikaa kymmenen päivää, vuokra-autona superpuppana, lukemattomia lampaita ja henkeäsalpaavia maisemia. Oli ankeata palata takaisin sateiseen Suomeen, sillä lukemattomista varoituksista ja kauhukuvista huolimatta Islannissa paistoi aurinko koko sen puolitoistaviikkoisen jonka siellä vietimme.

Lisää turistikuvia: klik.

Ja äskettäin huomasin jonkun jättäneen pakastimen oven auki, ilmeisesti eilisillasta lähtien. Taitaa olla sulatus edessä, mutta minnepä laitat pakasteet sieltä siksi aikaa, kun eivät edes olleet sulaneet mokomat. Enkä edes tiedä saako tuosta vekottimesta vain pakastimen pois päältä, vai pitääkö sammuttaa myös jääkaappi. Lavuaarissa sulaa tällä hetkellä neljä litraa lunta.

Ps. Matkustus valokuvaajan kanssa on varsin hauskaa ja sinänsä hetkittäin rasittavaa.
"Kävele tuonne kukkulalle. Katso tohon suuntaan. 20cm vasemmalle, niinniin just sinne rotkon reunalle parinsadan metrin pudotuksen suuntaan. Pysy paikallas. Itseasiassa tää näyttäis paremmalta tuolta otettuna... Käydään nyt vielä tuon kukkulan takana, äläkä viiti näyttää noin kärsivältä."

2 kommenttia:

 1. Heij, S! Kiva ku ootkin plokannu taas sit viime käynnin. Anteeks, oon ollu huono fani :( Kauanko sulla on vielä koulua jälellä?

  Aivan mahtavan upea paikka tuo islanti, rakastuin aivan totaalisesti tohon organic cafeehen.. Senkin, nyt on pakko käydä itekin... kameran kanssa >:)
  Valokuvaajat on kuules, moni, aivan ihania tapauksia silloin kun ei ite joudu malliksi :D Mitäs oot noin nätti, häh?

  -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, kiva kun edes sä viitit käydä lukemassa ja kommentoimassa, vaikket aina ihan ajan tasalla olekaan. :D
   Koulua on jäljellä opinnäytetyön ja parin viikon työharjoittelun verran, eli vähiin käy.

   Islanti oli ihana. Valokuvaajanikin on ihana. <3

   Poista