sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Loppu lähestyy.

Hmph.
Vastahan tämä alkoi, nyt se jo loppuu. Mihin kolme vuotta on kadonnut? Miksi aika kulkee kamalan nopeasti? Vastahan muutin Kouvostoliittoon, omaan pieneen pinkkiin yksiööni.


Jäljellä on enää opinnäytetyö, joka sekin on osittain jo kasassa, sekä muutaman viikon työharjoittelu. Kesäksi muutan näillä näkymin Kajaaniin. Ottakaa mut joku töihin pliis.

Ja taas pitäisi keksiä että mitähän sitten. Olin jo aivan varma, etten hae mihinkään kouluun koska opiskelu ja 350e:n kelabutjetti kuukaudessa kyllästyttää, mutta opettaja viekkaana puhu pääni pyörälle, ja tällä hetkellä harkitsen vakaasti hakevani amkkiin opiskelemaan.

Jännää.

Nomutta, keskiviikkoiltapäivänä kun koulusta lähdin, tiesin ettei loppuviikosta tarvi koskea opinnäytetyöhön, ja seuraava viikko on lomaa... Tiedättehän te mitä siinä käy; flunssahan sieltä pärähti päälle. Nokka vuotaa, kurkussa on kaktus ja köhittäisi. Olisi edes kunnolla kuumetta, mutta ei.
Viime perjantaina kävin kuitenkin katsastamassa juhlapukukurssin tuotokseni itse äksönissä; etualan mekko ja kavaljeerin kravatti a'la minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti