maanantai 26. maaliskuuta 2012

Korsetti skottityyliin.

Lolo, oon päässy ihan totaalisesti vauhtiin näissä postauksissa. Elkää hätäilkö, kyllä mä taas kohta vaivun blogihiljaisuuteen. Koettakaa hetki kestää.

Tsekkailin tuossa viimeisen kerran opinnäytetyöraporttiani ennen tulostusta, ja selailin samalla muuta muistitikkuni sisältöä. Silmiini sattui nämä muutama otos randomkansiosta, asukokonaisuus muutaman viikon takaa.Korsettikurssilla tekaisin ensin peruspuuvillaisen mustan vyötärökorsetin, ja kun aikaa jäi ylimääräistä, tein samoilla kaavoilla pinkin tartankuosisen version.

Kangas on löytö Kölnistä puolentoistavuoden takaiselta työssäoppimisreissulta. Se lojui pitkään kaapissa odottamassa oikeaa käyttötarkoitusta.

Hameen tein jo viime keväänä iltaa ennen kevätjuhlaa, kun päätin ettei mulla ollut mitään päällepantavaa. Kangasta kuitenkin jäi, ja mikäpä mätsäävämpi yläosa vekkihameelle, kuin samasta materiaalista tehty korsetti.

Paksulla puuvillavuorilla ja spiraaliluilla varustettu kapine kestänee kovempaakin kiristystä, nyt vain lievästi muotoa antamassa päällä.

Taisi muuten kuvauspäivänä olla korsetti ensimmäistä kertaa oikeasti päällä, siihen mennessä se oli vain kiertänyt nuken päällä koulutusmarkkinoilla, avoimissa ovissa ja muissa kissanristiäisiä.
Huomenna ajattelin olla reipas ja tulostaa opinnäytetyön raportin kokonaisuudessaan. Luova kansio on jo tulostettu kahteen otteeseen, joskin reikäpäisenä muistin ottaa kopion vain toisesta materiaalisivusta, joten kai se on huomenakin raahauduttava kulttuurille yhden sivun takia, plaah.

Puvusta puuttuu vain viimeiset koristelujen kiinnitykset ja helman tasaus, ja sitten tämäkin projekti olisi seminaaria vaille valmiina paketissa. Kuvaa en valitettavasti voi julkaista ennen heinäkuun puoltaväliä.

1 kommentti: