sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Oulu road trip.

Huhhei, olihan viikonloppu.

Joitakin viikkoja takaperin oli tuon avokin kanssa puhetta, että josko tehtäisiin pikavisiitti Ouluun katsastamaan paikallisen sanomalehden kesätoimittajia, josko niillä olis yhtään parempi meno kuin täällä Kaijjaanissa. (Anteeksi Kaijjaanin kesätoimittajat, ootte nössöjä^^)

Ideasta innostuneena tietysti kirjottelin samantien eräälle foorumille, että olisko kiinnostusta tavata. Fooruminikkejä, jotka tunnistaa ainakin 7 vuoden takaa. Perheenäitejä, jotka salaa kirjoittavat slashia netissä nimimerkkien turvin. Paljon kahvia ja pullaa, keskustelua kirjallisuudesta ja fikkailusta, mahtavia persoonia.

Seuraavaksi otettiin nokka kohti Oulun yöelämää, myöhästyttiin melkein bussista ja mietittiin ketä saadaan messiin. Vähäsanainen kutsu Oulun villiin yöelämään tekstiviestitse, ja seura oli taattu. Lisää nauruhermoja kutkuttavia keskusteluja ja vanhojen muisteluja. Sekä osoitus maailman pienuudesta, samalla kirjoitusfoorumilla aikoinaan pyörinyt toimittaja.

Illan antikliimaksi tosin oli eräs numeroin nimetty baari. Inhoan paikkoja, jossa on liikaa tungeksivia ihmisiä, aivan liian kovalla soivaa huonoa musiikkia sekä savukone joka saa silmät vuotamaan ja hengityksen tukkeutumaan. Pilkun jälkeinen pitsa oli mitä mainioin, ja taksijonostakin selvittiin kunnialla.

Aamulla valtava väsymys ja myöhäinen aamukahvi viideltä iltapäivällä eräällä kirjaimin nimetyllä huoltoasemalla. Selvisin Oulusta hengissä. Kiitos Foxie seurasta!

//Ai niin, ja lupasin postata useammin. Mutta olenhan jo tehnyt parannuksen, postannut kesän aikana useammin kuin kahden viime vuoden aikaan yhteensä! 


1 kommentti:

  1. Kiitos sinullekin, oli aivan mahtavaa nähdä pitkästä aikaa! Tällaisia extempore-kekkereitä pitäisi tapahtua enemmänkin.

    (Tuleviakin kirjoituksiasi innolla odotellen. ;D)

    VastaaPoista