perjantai 31. elokuuta 2012

Ekaluokkalainen.

Viime postaukset ovat olleetkin varsinaista kuvaoksennusta, joten pitäydyn tällä kertaa ihan vaan tekstimuodossa. Kamera on hautautuneena johonkin makkarin nurkkaan osittain kesken jääneen siivousraivauksen jäljille, eikä sitä ole oikeastaan jaksanut edes ajatella koulupäivien jälkeen. On ollut riittävästi tekemistä muutenkin.

Aloitinpa siis opiskelut maanantaina ammattikorkeakoulussa. Ensimmäinen viikko kulkee kai jonkinlaisen orientaatioviikon nimellä, ja varsin informatiivisesta viikosta onkin ollut kyse.

"Tässä on nämä tunnukset ja nämä käyvät siihen ja siihen ohjelmaan. Tässä toiset tunnukset ja nämä käyvät vain tähän neljänteen ohjelmaan. Ja sit sun pitäis osata kattoa täältä juttuja tänne ja tarvit sit vielä tätäkin ja muistakaa olla avaamatta ovia muuten kun näin. Nää tunnit on siinä ja siinä luokassa ja tää teijän lukkari tulee vaihtelemaan aika lailla viikottain kun opettaja sitä ja luokkatila tätä. Lisäks ammattikorkeakoulussa pitäisi osata ajatella näin ja tässä ois muuten tää ruotsin lähtötasotesti jos viitsisit. Ette te tästä kuitenkaan mitään muista mutta kerron nyt kuitenkin että tää järjestö tekee sitä ja tää tätä ja jos on kysyttävää ni aina voi tulla nykimään hihasta. Ja jos hukkaatte nää tunnukset ni tuolta ja tältä tyypiltä saa uusia, ja jos hukkaat tän lätkän ni joudut maksamaan niin ja niin paljon. Niin ja sit vielä lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labori...."Niin siis, hyvin on alkanut. Luokkalaiset vaikuttaa ihan mielenkiintosilta ja hauskoilta. Koulutuslinja vaikuttaa vieläkin mielenkiintoisemmalta (paitsi ehkä tämä ensimmäinen vuosi kun on aika pitkälti perusopintoja) ja opettajatkin vaikuttivat tosi päteviltä ja kivoilta. 

On tullut jo pyörittyä jo niin puistossa, baarissa kuin kirppareilla etsimässä fuksiaisiin kuteita. Osa informaatiosta on mennyt ohi korvien, osa jäänyt päähän mutta ehkä tää tästä. Samoin nimien kanssa.


Ja se pahin. Koulu kerää ihmisiä ympäri Suomen, mikä tarkoittaa uusia ihmisiä, uusia bakteerikantoja.

Joten enköhän mä ole nyt ekan viikon jälkeen kipeänä. 


Ja sain ruotsin lähtötasotestistä huonoimman mahdollisen tuloksen, jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti