maanantai 17. syyskuuta 2012

Pubiruusuna.

Ihan totta, tää opiskelu väsymyskuolettaa mut, eikä  opintoja oo takana kuin kolme viikkoa. 
Ihan käsittämätöntä miten kukaan kuvittelee että pystyisin lukemaan, piirtämään, tutkimaan, kuvaamaan ja ties mitä vielä koulun jälkeenkin, kun kaikki mitä jaksan tehdä, on kaatua sänkyyn nukkumaan.

Tosiaan opiskelu on alkanut nyt täydellä teholla, on piirretty, maalattu, värjätty kankaita ja otettu mittoja. 
Ja tietysti asiaankuuluvasti startattu opiskelijaelämä myös pirskeiden muodossa; Kouvostoliiton keskustan täytti viime viikolla länkkärihenkeen pukeutuneet opiskelijat fuksiaisten merkeissä. 
Minä tietysti mukana.


Taas se koulu tosiaan alkoi. 16 vuosi opiskelua putkeen, tai jotain.
Mitä hittoa oikeesti.

Ensimmäinen haalarimerkki haalareihin joita en ajatellut ostaa...

Kuva koulun lehden Insiderin naamakirjasivulta.

Meijjän luokka oli panostanut aika ilahduttavasti tohon vaatetukseen, ollaanhan alan opiskelijoita! Aika vähän oli noin niinkun muuten pukeuduttu, enimmäkseen näkyi haalareita ja inkkariviivoja.
Tylsimykset. 
Itse eläydyn näemmä teeman mukaisesti nenä pystyssä ja oman hintani tietäen... 


Tehtävärasteja oli enemmän kuin tarpeeksi.
 Osa joukkueista taisi keskittyä enimmäkseen juomapuoleen, meijän joukkue päätti voittaa koko roskan, ja kiertää niin monta pistettä kuin jaksetaan, parhailla pisteillä tietysti
Kolmannen strippauspisteen kohdalla meinattiin jo luovuttaa, mutta kerättiinpä 15/16 paikkaa ja jättihyvät pisteet. Lopputulos; voitettiin fuksien kategoriassa. 
Wuhuu \o/


Ja teemana oli siis Wild Wild West, ja heti teeman kuultuani päätin pukeutua saluunaneidoksi. 
Asun koostin pääosin omasta vaatekaapistani, paita oli osa penkkaripukuani, korsetti itsetehty, hame vanha salsahame jonka käsin ompelin hieman teemaan sopivammaksi (ja joka koki hieman kovia illan aikana) huivin  väsäilin kirpparilta ostetusta kangaspalasta ja kuminauhasta. 

Hieman kyllä mietin, että pitäiskö sitä itkeä vai nauraa, kun länkkärihenkisen bubiruusun vaatetus löytyy suoraan omasta vaatekaapista... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti