torstai 25. lokakuuta 2012

Aamukuuden kaavakaaos.

Avokki starttasi auton ennen seitsämää kohti kuvauskeikkaa jossain huitin kuusessa, joten luonnollisesti myös itse heräsin hieman kuuden jälkeen. 
Ei hyvä lomapäivä ollenkaan.

No, jahka olin ensin lukenut 300 sivua ihan muuta kuin mitä olisi pitänyt lukea, iskin näppini viimeinkin heinäkuussa hommattuun kankaaseen. Nyt kun koulussa on piirretty hameenkaava omilla mitoilla uusiksi, (vanha kaava on jäänyt vähän pieneksi, köh köh) oli helppo lähteä kuosittelemaan mielessä kummitellutta mallia. Tai siis sitä samaa, joita kaapistani löytyy kolme ennestään. Nyt vain useammalla saumalla...


Näin 'ammattilainen' hoitaa kaavoituksen ja kuosittelun kotona... Olispas iso pöytä jossa leikellä kaavoja ja silpoa kangasta... Olishan sitä koululle voinut mennä, siellä varmaan näin syyslomalla olis tilaa. Mutkun oon laiska, kotona voi sentäs rötväillä yökkärissä samalla kun askartelee.
Ja oon tullu vanhaks tai jotain, kun ei enää tuntitolkulla kykene istumaan lattialla. :(
Niin, ja kyllä olis opettaja ylpeä, kun näkis kuinka silppusin kankaan... 
Keskeltä kangasta vaan! 


Oikeastihan kyseessä on kai sisustustekstiiliksi tarkoitettu kangas, mutten voi vastustaa ajatusta tosta kankaasta tehdystä hameesta.
Mitään noin vaaleeta mulla ei kyllä oo varmaan ollu päällä sitte omien rippijuhlieni päällä, mut ehkä tätä tulee käytettyä. Rrrrrrakastan tuota printtiä!  (Joojoo, joka k00tti rakastaa häkkilintuja ja kukkeja)

Katsotaan koska tuon jaksaisi ommella loppuun. 

Ainiin, ja koska syyslomaa on vielä monta päivää jäljellä, saa käyä ehottelemassa postausaiheita tai esittämässä kysymyksiä tai mitä mieleenne nyt tuleekaan.
 Auttakaa aivotonta alamäessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti