lauantai 20. lokakuuta 2012

Hakusanahulluttelua.

Te kaikki bloggerin puolella blogia pitävät ihmiset varmaan tiedättekin, että bloggeri itsessään tallentaa noita liikenteen lähteitä ja hakusanoja, joilla ihmiset ovat päätyneet blogeihin. 
Jotkut ovat hyvinkin ymmärrettävissä, jokusen kohdalla on kyllä naureskeltua itsekseni, että mitä ihmettä, mihin postaukseen nämä oikein johtavat. 
Ajattelin kirjoitella muutaman ylös ajatuksineni, hoh. 
Aloitetaan helpoimmista.


eremitaasi
Varsin kaunis museo Pietarissa, olen käynyt kahdesti. Tein pienen postauksen keväällä opintoreissusta Pietariin. Kyseisen postauksen jälkeen kävijät Venäjän puolelta ovat lisääntyneet. Että terveisiä vaan sinne rajan taa, en ole terroristiuhka, ihan vaivainen turisti vaan.


opiskelijan haalarimerkit
Opiskelijoiden haalarimerkkejä oli joku googletellut yhdessä vaiheessa aika aktiivisesti eri hakusanoilla ja päätynyt tänne. Kyllä, olen amk-opiskelija. Ei, en omista enkä aio ostaa niitä haalareita. Ne ovat rumat. Ja lisäksi varastettu idea. Viihdyn kiitos vaan omissa vaatteissani, mutta kyllä mä silti saan niitä merkkejä kerätä!


typerät fuksiaiset
Ja jollakulla on selkeästi ollut myös jotain fuksiaisia vastaan. Omani olivat oikein hauskat, mitä nyt julkisia strippausrasteja oli hieman liikaa. Mutta  voitettiimpa komea pokaali! Oli siis kaiken strippauksen arvoista...

neverland oulu
oulun yöelämä
Ei, tämä blogi eikä sen pitäjä oleile Oulussa. Kävin kyllä pariinkin otteeseen kesällä pyörähtämässä, oikein jännä kaupunki kiitos vaan vieraanvaraisuudesta. Ja terveisiä Foxielle. 


kuka tarvii kangastilkkuja
Näin vaatetusalan opiskelijana, minä. On niitä kyllä paljon omastakin takaa, mutta tilkkuja ei kai koskaan voi olla liikaa. Paitsi kaappitilan puolesta. Mutta jos on tarve päästä omista tilkuista eroon, kannattaa varmaan kysellä lähialueiden askartelukerhoilta tai kouluilta, jos tarvetta olisi. 


parisuhdevinkkejä
Joskus yhteenmuuton aikoina kaivelin "Anteron parisuhdevinkkejä" ja jaoin ne blogissa. Ei löydy enää tekstien tuhoamisen jälkeen täältä, mutta olivat oikein hauskoja ja uhkailen vieläkin avokkia kynttiläkipoilla telkkarin päällä.
Muunlaisia parisuhdevinkkejä täältä on turha hakea. En henkilökohtaisesti koe järin fiksuksi lähteä neuvomaan toisia, kuinka suhteensa pitäisi hoitaa. 
Kattokaa salkkareita tai kaunareita, kaikki selviää sieltä. 
Hups, tuo taisi olla vinkki.


bb fucking
Täysin samaa mieltä. Karmeeta sosiaalipornoa. 


mustalaishuora
Mitäs vikaa on muissa huorissa, miksi haluat juuri mustalaishuoran? Olen tätä jokusen kerran käyttänyt itsestäni penkkaripukuni takia, mutta täältä noin yleensä on turha tulla etsimään maksullisia palveluja huorauksen parissa. (:

kamera sihteerin pöydän alla
Sinä irstas, joka tätä mietit. Häpeäisit. maailman isoin morsian
No ei löydy täältä. Iso saatan joidenkin mielestä olla, mutta morsian en. Joten väärä osoite taas kerran.
Muutama muu morsian täältä kyllä löytyy, muttei yhtäkään kovin isokokoista.

sotilas vaipoissa
Ja miksi joku googlettaa tätä, kysynpä vaan... Jouduin kyllä miettimään pitkään, että miksi tämä johtaa tänne. Ja kyllä, olen kirjoittanut tästäkin asiasta blogissani vuosia sitten erään uutisaiheen takia. Ei mitään irstasta nähtävää tälläkään saralla...


Google sun muut hakupalvelimet on kyllä jänniä. 
Välillä on ihan hauska tsekkailla, että millä hakusanoilla sitä löytää mitäkin, ja mihin sitä löytää itseään googlaamalla. Yllättävän moni ihminen on googlettanut muakin nimimerkillä (itseni lisäksi). Joskus tulokset saattavat jopa traumatisoida.
On se intternetti ihmeellinen.  

2 kommenttia:

 1. Hahah :D Nämä on aina niin parhaita. Itselläkin blogiin on päädytty mitä ihmeellisimmin keinoin. Parhaita ovat ehkä "läski naamakuvia", "microdermal kielessä" ja muuta jännää.

  Terkkuja vaan sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän päivän lisät voisivat olla parisuhde-kaverisuhde (ei todennäköisesti toimi, ei kannata lähteä säätämään) ja kumihanskat (mitä lie suunnitteletkin tekeväsi näillä). :D

   Poista