tiistai 23. lokakuuta 2012

Syyslomatylsyyskysely.

Syysloma matelee eteenpäin, päivät täyttyvät möllöttelystä, leffoista ja pleikkarista, täsmäshoppailusta.
Mitään ei varsinaisesti tapahdu, eikä elämä näytä järin mielenkiintoiselta.

Siksi siis kysyn teiltä olisiko teillä jotakin kysyttävää, jotakin mitä olette superjännitävästä elämästäni halunneet aina tietää, jotakin postausaihetta/toivetta jonka haluaisitte mun toteuttavan, tai ihan mitä vain? 

Pupu tuijottaa teitä syyllistävästi. 

Kuvan amigurumi virkattu jollain Suuri käsityö -lehden ohjetta soveltamalla. Kaveri odottaa osissa neulontavirkkauslootassa.

//uujea, tämä oli 50 viesti blogisiivouksen jälkeen \o/ 
Oon ollu superahkera, olkaa ylpeitä musta. 

4 kommenttia:

 1. Onko sulla uni/unia, jonka olet nähnyt nukkuessasi useammin kuin yhden kerran, ja jos olet niin millaisia ne ovat olleet?

  P.S. Niin söpö tuo pupunen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen yleensä tosi huono muistamaan unia kahta sekuntia heräämistä pidempään. Useasti vain tiedostan nähneeni tooodella hämmentäviä unia, ja joitain yksityiskohtia saatan mainita avokillekin heti herättyä.

   Mutta itseasiassa just tänä aamuna totesin, että näin taas samaa unta kuin muutamana aiempanakin yönä! Asuin jossain valtavassa valkoisessa kartanossa, jossa oli erillinen siipi, jonka keskellä kulki pitkä käytävä ja sen kummallakin puolella useita hylättyjä lastenhuoneita. Ja aina kun kävin sulkemassa nuo ovet, ne avautuivat hetken kuluttua itsestään. Samoin muutama suuri lasiovipari itse talon puolelta.

   Kummitusunia siis. :D

   Lapsena muistan nähneeni useasti erästä tiettyä unta, ja jokusen kerran nähnyt sitä nyt vanhempanakin, mutta mulla ei oo vieläkään mitään käsitystä mitä siinä tapahtuu. Aamulla herätessäni vain tajuan, että taas tää sama uni.

   Poista
 2. Hauska olisi muuten nähdä, millaisia kangasaarteita siulla on, tai millaiset kankaat ovat lemppareitasi. :) Itse just rupesin kaivelemaan kangaslaatikoita, niin en kyllä muistanut että miulla muutamaa kangasta ois ollut ollenkaan enää jäljellä! Mukavia yllätyksiä sinänsä, pääsee ompelemaan jotain uutta. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa hauska idea! Se Eurokankaan muovipussihirvitys kaapin pohjalta onkin pitänyt siivota monta kertaa. Tiedän, että sen kätköissä on monta kangaspalaa, joista on pitänyt ommella yhtä sun toista, mutta aikaiseksi ei vaan ole saanut.

   Poista