keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Huono päivä.

Tänään ei ole hyvä päivä.

Koulussa en saanut mitään aikaiseksi. 
Vanha ja kämänen seula ei auennut ja jouduin purkamaan koko paskan.

Hobitti oli pienoinen pettymys.

Liikuntahallin ulko-ovi oli lukossa, koska olin kaksi minuuttia myöhässä törppöjen kuskien takia, jotka eivät tiedä missä autossa sijaitsee kaasu.

Ja kotiinpäin tullessa huomasin mehupullon vuotaneen kaiken sisältönsä olkalaukkuuni.

Siinä sitten kun kotiin päästyäni kippasin kassin sisällön penkille ja lompakon sisällön keittiön pöydälle kuivatusta varten. Kun olin saanut sekä kassini että kaulahuivini huuhdeltua sokerilitkusta, tuli idea kuvata tuo sisältö teille. 

Tämä haaste on kai aikoinaan kiertänyt blogeissa melko pitkäänkin, mutta raotampa elämäni sisältöä tämän verran nyt ihan vain huvin vuoksi.


Elektroniikkaa en vaivaudu kantamaan juurikaan mukanani. Omistan pari vuotta vanhan Nokian perusluurin ja sen huonot kuulokkeet. 
Avaimet, totta kai. 
Ja kosmetiikkaa peilin, huulirasvan ja huulipunan verran.
Tapaturma-alttiina ihmisenä mukanani kulkee kasa koulun vaihtoon lähdön takia lahjoitettua laastareita ja muuta yleishyödyllistä, kuten buranaa ja lentokoneesta (kolme vuotta sitten) mukaan tarttuneita desinfionintipyyhkeitä. Ja finrexiniä näemmä. 
Ja 3D-lasien pyyhintään tarkoitettu liina...

Lisäksi mukana kulkee muistivihko ja kalenteri, jotka ripustin muualle kuivumaan, ja kasa sponsorikyniä. 

Löytyipä vielä kolme junalippua Saksasta (kahden vuoden takaa, miksi hitossa raahaan näitäkin mukanani. Pitäis siivota tuo laukku useammin), viimeviikkoinen kauppalista ja korkeasaaren pääsylippu.

Ja tuo pienoinen saippuakuplapullo on kulkenut mukanani ystäväni häistä heinäkuusta asti.Samoiten lompakon sisältö oli täysin märkä. 
Ja tulipa todettua, että ihmisellä osaa olla aika monta muoviläpyskää lompakossa, kun on kirjastokorttia, verenluovutuskorttia, etukorttia sinne ja tänne ja tuonne ja ties mitä. 
Pahiten vahinkoa taisi kokea matkavakuutuskortti.

Ja illanhupihuomautus avokilta; ajokorttini on laitettu kuivumaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti