maanantai 6. toukokuuta 2013

Viikonlopun rakkausruoat.

Kun taitopisteitä jaettiin mulle ja sisaruksilleni, missasin sen jonon jossa jaettiin ruoanlaittopointsit. 
Ne kaikki meni jotakuinkin systerilleni.

Vielä tänäpäivänäkin työnjako menee yleensä niin, että mä lusmuan jossain ja jätän ruoanlaiton mieluummin muille ja katan sitte vaikka pöydän sen kunniaksi, että onnistuin taas kerran välttää ruoanlaiton.

Mutta viikonloppuna otin oikein ja skarppasin (huom. skarppasin, ei karppasin), ja sain vaikka mitä aikaan!
Oon varsin ylpeä itestäni, koska nää oli jopa ihan syömäkelposia.


Vappupiknikillä keskiviikkona luokkakaverini oli tehnyt jonkinlaisen kasvispiirakan, ja se muistissa mietiskelin että nyt on leivottava jotain suolaista.
Valitsin jotakuinkin ensimmäisen ohjeen, joka kasvispiirakkaa googlettamalla tuli, ja tekaisin sen. 
Omnom.


Ja sunnuntaina tein ruoaksi jotain täydellisyyttä.
Lohi oli tarjouksessa lähikaupassa.
 Ekun uuniin ja chili&paprika -creme bonjouria päälle, pakastekasvisgratiinia ja riisiä lisukkeeksi. 
Perus opiskelijaruoka eiks jeh?

Ei se, että onnistuin valmistamaan syömäkelpoisten aterian, mutta  vielä enempi oon ylpeä siitä, että oikeesti söin noita safkoja.
En tunnetusti ole mikään vihannesten ystävä. 

Yli kaiken vihaan porkkanaa, oli se valmistettuna miten tahansa, ja tuon kasvisgratiininkin pääraaka-aine oli porkkana. 

Hyrrrrr, mutta söin sen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti