sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Elämä jatkuu, vai jatkuuko.

Kesä tuli ja meni. Kajaani jäi taakse.
Harjoittelu oli äärimmäisen onnistunut. Ihmisiä tulee ikävä. 
Oli kivvaa.

Nyt ollaan kuitenkin takaisin kotimaisemissa ja kouluakin on jo viikko käyty. Hieman löysemmältä näyttää lukujärjestys, mutta tekemistä näyttäisi riittävän roimasti niin koulussa kuin koulun ulkopuolellakin. 
Vieläkään en ole osannut  järjestellä ajatuksiani takaisin koulun pariin, sillä kun tekemisen makuun pääsee oikeasti, ei sitä malttaisi millään lopettaa. 
Kahdeksan tunnin teoriapäivät eivät vain ole mua varten.

Viikonloppua en kuitenkaan halunnut vielä käyttää koulutehtävien tekoon vaikka ehkä olisikin pitänyt, vaan lastasin itseni ja avokkini autoon ja ajelin maalle vanhempiani ja täysi-ikäistynyttä pikkuveljeäni katsomaan. 
Lisäksi käväistiin tsekkaamassa minun, mummoni ja serkkuni yhteistaidenäyttely, tanssahtamassa parit valssit lavatansseissa serkun kanssa, saunomassa mökillä ja syömässä itse verkoilla pyydystettyä kalaa ja äitin tekemää kakkua.


Semmosta.

2 kommenttia:

  1. Kuullostaa mukavalta tuo teijjän reissu!:) Onko tuolla teidän yhteisnäyttelyllä millainen nimi vai kulkeeko ihan omilla nimillä?^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan viihdyttavä viikonloppu. Näyttely taitaa kulkea ihan vain meidän nimillä, aiemmin se oli "mummo ja lastenlapset" tjsp. :D

      Poista