tiistai 5. marraskuuta 2013

Minä täällä hei.

Koulu, kuukausi takaperin alkaneet työt, asiakasompelutyö sekä CivilizationV ovat pitäneet huolen siitä, ettei blogin puolelle ole saanut aikaiseksi yhtään mitään. 

Alkusyksy on ollut pääosin melko tylsiä opintoja. On ollut englantia ja ikuisuusinhokkiani ruotsia, sekä teatterikriitikoita ja -historiaa. Blaah.


Materiaalinmuokkauksessa on kuitenkin päässyt hieman tuulettelemaan päätä ja sotkemaan eikun siis luomaan kaikkea siistiä ja uutta.


Ja pukuhistoria on aiheuttanut suunnatonta vajausta rahapussiin, kun opettaja esittelee aivan liian mielenkiintoisia kirjoja, jotka on saatava omaankin hyllyyn. 


Kurssi uhkasi loppua armottomasti kesken, ja patinointitehtävän kanssa tuli kyllä ihan todella kiire. Vielä kun syyslomalle sattui lähes jokaiselle päivälle töitä, hävettää myöntää etten uhrannut tälle tehtävälle oikein ajatustakaan ennen palautuspäivää edeltävää iltaa.


Ikävä kyllä se näkyy lopputuloksessa, mutta olkoot. Akryyrlimaalit reagoivat ulkoa haetun multahiekkakoiraneriteroskisvuotojen kanssa ja lähes mustasta maalista tuli kankaan pinnalla vaaleanpunaista. 

Tänään pitäisi viimeistellä asiakkaan takki ja pistää postissa menemään. 
Lauantaina on esitys, olen siis aikataulussa.


Halloweeniäkin tuli juhlistettua kavereiden luona. Seuraavat pukujuhlat olisi jo ensi viikolla koulun pippaloiden muodossa. Asuakin jo hieman kehittelin pukuhistoriasta inspiroituneena.

Katsotaan, tuleeko siitä mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti