tiistai 31. joulukuuta 2013

Musta joulu.

 Joulu tuli ja meni. 
Enimmäkseen tänä jouluna jännäsin vain koska se kummityttö päättääkään syntyä.

En muutenkaan pidä joulusta, ja nyt täysin lumetton maa ja loputon vesisade kyllä hävitti loputkin joulufiilikset. 
Lisäksi viimeiset pari viikkoa ennen joulua olivat varsin stressaavia; monia isoja palautustöitä koulussa, viimeisellä viikolla kolme tenttiä, uusiutunut flunssa ja monta päivää töitä ennen jouluaattoa. 

Yllätin kuitenkin itseni hommaamalla ja panostamalla joululahjoihin mun mittapuulla tänä vuonna ihan tosi paljon.
Sen lisäksi että ostin systerin kanssa yhteislahjana porukoille äidin toivoman kahvikoneen, päätin ottaa riskin ja hommata veljelleni pehmeän paketin. 
Tyyppi, joka käyttää pelkkiä resuisia huppareita oli aivan onnesta soikeana kun avasi pehmeän pakettini ja vetäisi samantien päälleen simppelin tyylikkään, raidallisen puuvillaneuleen ja paita viihtyikin koko joulun päällä. 
Hyvä isosisko!


 Lisäksi muistin äitiäni ja siskoani itsetehdyillä lahjoilla.
Olen aiemminkin tehnyt paperista koruja itselleni, ja ajattelin nyt käyttää samaa tekniikkaa heidänkin lahjoihin.
Ja vaikka töissä tuli paketoitua järjetön määrä lahjoja, mutta silti jaksoin vielä panostaa paketointiin kotonakin.


Äidilleni taiteilin kulmikkaan viuhkamaisen korun. 
Koru olisi saanut olla hieman suurempi, mutta ei voi nyt mitään.


Ja sisarelleni lahjoitin tämän kukkakorun.


Enkä jäänyt itsekään lahjoitta. Sen pakollisen suklaarasian lisäksi sain toivomani kirjan, joka omalle butjetilleni oli aivan liian kallis, mutta opintojeni kannalta melko hyödyllinen kirja. Lisäksi äiti oli yllättänyt uusilla, tällä kertaa varrettomilla villasukilla. J:n äidiltä sain täysin yllärinä Les Misérables -blurayn. J kyllä vihjasikin aiemmin kertoneensa lahjavinkin äidilleen  tämän sitä kysyessä, muttei suostunut paljastamaan yhtään asiasta enempää.

Yhteislahjana avokin kanssa saatiin vielä uusi 1500:n palan palapeli. Äiti oli todennut, että eteisemme seinällä on vielä tämänkokoisen rusehtavan palapelin mentävä aukko, toista seinää kun koristaa ruskeasävyinen 3000 palan karttapalapeli. Avokki sai vielä lisäksi Basaarit ja Bastionit -lisäosan Carcassonneen, jota tulikin pelattua joulupäivänä aika lailla. Melkosen mielenkiintoseksi muotoutuu tuo peli kolmen lisäosapaketin kanssa!

2 kommenttia:

  1. Ihanat korut ja on kyllä näyttävät paketit! :) Tosi kiva idea tuo viuhka nuiden pakettien päällä, erikoinen ja näyttävä. ^^ Itsetehdyt lahjat ovat kyllä ihania, meillekkin tuli muutamat käsintehdyt paketit. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lastenvaatteita paketoidessa on kyllä oppinu vanhemmilta työkavereilta kaikkea jännää paketoinnin suhteen. Tämä tyyli taisi olla nimeltään "Prinsessapaketteja prinsessoille" :D

      Poista