sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Kummitus ja kummiteltava.

Sain kuin sainkin toteutettua ryhmäkuvan kummilapsen kanssa mätsäävissä vaatteissa.
On se neiti vaan pirusti kasvanut, olisi ehkä pitänyt se 80cm kaava valita, ei kauheen kauan mahdu haalari kun haaroista jo hieman kiristää. 


M, J ja T olivat meillä kyläilemässä koko viikonlopun. Lauantaina juhlittiin M:n vanhempien yhteisiä 120v synttäreitä ja vihkivalan uudistamista.  
Itse olin mukana hoitamassa ruokapuolta, eli pitämässä huolen että kaikkea on pöydässä ja kaikilla on kupit täynnä kahvia. 
Ja tiskaamassa.
 Onneksi oli teollisuustiskikone.

Tänään on ollut koomasunnuntai, kyläilijätkin lähtivät kotio päin ja mun pitäisi jatkaa keskiaikapukua. Aluspuku on valmis ja välipukukin leikattuna. 
Aikaa puolitoista viikkoa jee. 

4 kommenttia:

  1. Awws, söpöt mätsäävät asut! ♥ Katsoin tarkemmin lappuhaalaristakin kuvia, hyvin onnistunut ompelus on! Kyllähän nämä pienet kasvavat hurjaa vauhtia, vaan ainakin mie oletin vauhdin olevan vielä hurjempaa kun meillä kasvu tasoittu vähän ennen vuoden ikää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kerättiin sukujuhlissa ihan hyvin kommenttejakin T:n kanssa. :D Aika hyvin oon perillä kasvuvauhdista ihan sillä kokemuksella minkä nyt on saanu tuolla lastenvaatekaupassa tuotteita pyöritellessä ja katsomaan itse tuotetta ohi sen kokonumeron. En vaan yhtään osannut arvioida millaisella kokotaulukolla SK tekee noita kaavoja. No ehkäpä M ompelutaitoisena pidentää hieman henkseleitä, niin saa hieman lisää käyttöaikaa haalarille. :D

      Poista