torstai 16. lokakuuta 2014

Avokin vaatekaapilla.

Koska en ole itse tehnyt enkä ostanut itselleni vaatteita, päätin käydä salaa kameran kanssa J:n vaatekaapilla. Käytiin nimittäin hieman shoppailemassa uusia vaatteita miespololle, kun jostain käsittämättömästä syystä hän saa kulutettua esimerkiksi farkut puhki alta aikayksikön. En tiedä missä spiderman -asennoissa toi oikein tekee töitä, mutta niin vaan housut kuluvat. Yleensä kun päästään kauppaan asti, haetaankin sit kerralla useammat. 


Housujen suhteen J luottaa poikkeuksetta Dressmanniin. Mallit istuvat lähes poikkeuksetta varsin miellyttäväksi ja värejä ja malleja löytyy useampia. Lisäksi kaupasta löytyy yleensä hyvin kokovaihtoehtoja leveyden sekä pituuden suhteen. Tällä kertaa mukaan lähtivät perus siniset farkut ilman kulutuksia, hopeanharmaat farkut sekä pienenä yllärinä vihreät farkut. Varsinkin noista harmaista tykkään. Väri on tosi miellyttävä.
Villapaitaosasto kaipasi näin talven tullen täydennystä. Viime syksynä ostettu paita alkaa olla jo niin elämää nähneen näköinen ja nyppyyntynyt sekä muotonsa menettänyt, että jotain uutta oli kiva käydä etsimässä. Päällimmäinen paita löytyi myöskin D-kaupasta. Melkosen villi veto, nimittäin J harvemmin käyttää mitään kuviollisia vaatteita. Nyt kuvio on kuitenkin sen verran miellyttävä ja rauhallinen, että lähti matkaan. Myös se, että paidan materiaaleista löytyy villaa, ei haittaa asiaa yhtään. Alempi paita on myöskin hieman villi kortti H&M:stä.


HipsteriJ ilmoittautuu palvelukseen! Värilliset farkut ja palmikkoneule. Huh.

Meijän pukeutumiset ei kyllä mätsää tyylillisesti pätkääkään, kun tummin vaate J:n vaatekaapissa on tumma puku. Itseäni ei asia ole koskaan haitannut, mutta eräs vanha tuttuni joskus seurustelumme alkuaikoina ihmetteli meitä järkyttyneenä kaupungilla, kun itse liikuin hyvinkin mustissa vermeissä, ja armaalla avopuolisollani oli vaaleansiniset farkut ja harmaaoranssi raitahuppari. Vähän olen sentäs onnistunut vaatteiden tummuuteen vaikuttamaan. Heh.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti