sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Niksipirkka.

Täällä hiiri hyppii pöydille, kun kissa on poissa kotoa. Eli siis meitsi pistää hösseliksi, kun J on töissä, haha! Mitä tehdä, kun muovisäkissä odottaa neljä kiloa trikookudetta vyyhdillä, eikä ole ketään kuka vyyhtiä pitelisi, jotta voisit keriä ne rullalle. No, tsekataan kaikki kämpän irtaimisto, mikä voisi parhaiten sopia käyttötarkoitukseen muodoltaan. Ja mikäpä muu siihen paremmin olisikaan sopinut, kuin säädettävällä jalalla oleva rattiteline. Vihdoin jotain hyötykäyttöä tolle kapistukselle! (Autopelien pelaaminen on ihan turhanpäiväistä eikä hyväksyttävä käyttötarkoitus ollenkaan.) Vähän se on epäkäytännöllinen, mutta parempi kuin ei mitään. Tadaaa! Kerittyjä rullia on jo monta. Kouvolan keskustassa alkoi tällä viikolla iltaostoskokeilu. Aina torstai-iltaisin jouluun saakka keskustasta n. 60 liikettä on auki kahdeksaan asti. Tämä sopi itselleni oikein mainiosti, koska läksin koululta torstaina vasta 19.10... Pinkkiä en saanut tarpeeksi, mutta saanen sitä jälkeenpäin lisää. Harmaata ostin kaiken tarvittavan määrän, mutta totesin ettei tämä kyseinen harmaa ole se sama, mitä viimeksi testasin. Ei huonon värinen tämäkään, mutta testiharmaa oli kivempaa. No, tällä on mentävä. 


Koko mennyt viikko on ollut taas melko hässäkkää. Kevään kiirestressihyperpäivät ovat tulleet takaisin kalenteriin ja viikon työtuntimäärät lähentelee taas melkein viittäkymmentä tuntia. Enkä ole vielä edes alottanut isoja opintokokonaisuuksia ja palautustöitä, jotka pitäisi kaikki palauttaa ennen joulua. En tälläkään viikolla ole ollut yhtenäkään päivänä valoisan aikaan kotona, joten hirveästi ei täytettä tännekään ole.

Eilen ompelin kyllä mummolle yhden verhon, mutta siitäkään en kaikessa kiireessä ehtinyt napata kuvaa. Vuoden työn alla olleen villakangastakin sain luovutettua omistajalleen perjantaina, joten siitä saatte ehkä muutaman näpsyn esille. Kummitytölle on myöskin muutama vaatekappale työn alla, joten ehkä niitäkin näkyy täällä taas joku päivä jahka saan viimeisetkin saumat ommeltua. Eilen käytiin myös kuvaamassa J:n kanssa taidenäyttelykuva, kun häneltä pyydettiin Kymenlaakson opiston valokuvauslinjan 15v -juhlanäyttelyyn kahta valokuvaa.

Eilen sammahdin ennen yhtätoista, vaikka kaveri oli yökylässä. En edes herännyt pariin koiranulkoilutusreissuun, NHL:n pelaukseen enkä siihen, että miehet lähtivät kahteen pekkaan baarireissulle. Vetäsin sitten 10,5 tunnin yöunet näin viikon päätteeksi.
Tämmöstä tällä viikolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti