maanantai 19. tammikuuta 2015

Matka Keski-Maahan.

Huh. En voi uskoa, että tämä rutistus on ohi. Tehtiin projektityönä kolmen luokkakaverin kanssa koulussa Imatran teatterille pukuja tällä viikolla ensi-iltansa saavaan Hobitti -näytelmään. Pukuja ollaan suunniteltu ja tehty syksystä lähtien, ja viime viikolla vietettiin kolme päivää tiiviisti teatterilla viimeistelemässä ja tekemässä viime hetken muutoksia pukuihin. Nämä meijän puvut kun eivät olleet sieltä helpoimmasta päästä valmistaa, liikkua ja näytellä, niin luonnollisestikin kun näyttelijät lähtivät puvut päällä liikkumaan, tuli vastaan pienoisia ongelmia. Peikkojen lisäksi valmistettiin myös hiisejä, sormusaaveita sekä hämähäkki. Araknofobikot vapiskaa!

Kuva: Ari Nakari. Sori naamakirjalaatu.

Lisätietoja näytelmästä löytyy Teatteri Imatran nettisivuilta, ja lisää kuvia Facebook -sivuilta. Kyseessä on Teatteri Imatran ja Irti-teatterin yhteistyönä tekemä näytelmä, jonka pohjoismainen kantaesitys on tämän viikon lauantaina. Jaiks! Näytelmän suositusikäraja taitaa olla 10 vuotta, sen verran on vipinää ja pauketta luvassa. Ja todellakin nauruhermoja kutkuttavaa!


4 kommenttia:

  1. Huh, vaikuttaa kyllä tosi haastavalta projektilta! Mutta hienoa jälkeä! ^___^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä meni sopivasti fantasia- ja tanssipukujen kaavoitus ja rakenteet, sekä fantasiapuvun suunnittelu ja valmistus -kurssit tässä syksyllä samaan aikaan, joten ilman niitä ei kyllä pukujen rakentelusta olisi tullut mitään!

      Poista