sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Vieraana Ihmemaassa.

Tänä viikonloppuna kurvattiin yön yli visiitille Jyväskylään, koska hanainen kummityttöni täytti vuoden joulukuun lopussa. Puolet neidin kummeista asuvat kauempana, itse mukaan lukien, joten synttäreiden ajankohtaa jouduttiin hieman venyttämään tammikuun puolelle. Tämä viikonloppu mätsäsi kaikille, joten eikun teemajuhlat pystyyn! Synttärisankarin vanhemmat olivat askarrelleet ja somistaneet kotia ihan huolella teeman mukaan, ja se kyllä näkyi! 

Vanhemmat myös pukeutuivat Herttakuningattareksi ja Hulluksi hatuntekijäksi, ja pikkuneidilläkin oli hyvin Alice-henkinen vaaleansininen mekko, sekä teema-aiheiset sukkahousut. Itse löysin vielä jostain kätköistä vanhat Irvikissan korvat, jotka kuuluivat näytösasuuni. Muut eivät valitettavasti juuri teemaa noudattaneet, mutta ei se mitään. Ehkä se siitä kunhan muutkin lapsivieraat hieman kasvavat. Pääsääntöisesti olivat kuitenkin vielä ryömivää sorttia synttärisankarin taapertaessa jo omin jaloin eteenpäin. Seuraavaksi kun nähdään, neiti varmaan jo puhuu sujuvasti! Nytkin tuli jo juttua jo sellaiseen tahtiin, että oikein hirvitti.Myös juhlapöydän antimet noudattelivat teemaa.  Mentiin paikan päälle jo perjantaina, joten oltiin neljänä ekstrakätenä auttamassa juhlien järjestelyissä ja esillepanoissa. Pääsääntösesti taisin kyllä leikkiä T:n kanssa, jotta vanhemmat saivat rauhassa askarrella ja leipoa. Tehtiin me sentäs sentäs J:n kanssa Absolemin taikasieniä ja Kaninkolon pyörteitä tarjoilupöytään. Ruokapöydästä löytyi aiemmin mainittujen lisäksi niin Hullun Hatuntekijän teepussikeksejä, Herttakuningattaren herkkupalleroja kuin Juo minut -jääteetäkin. 


Aamupäivällä ennen juhlavaatteiden vaihtamista ja vieraiden saapumista neidin päälle eksyi meijän Irlannin tuliaiset. En tiedä minkä kokosia lapsia Irlannissa oikein on, kun tuo body ja leggarit on kokoa 1-2v ja hyvä kun menevät 81cm pitkälle neidille päälle enää. Paketista kuoriutunut kirahvi nousi heti aamupäivän lemppariksi. Tai ainakin äitin lemppariksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti