tiistai 24. helmikuuta 2015

Viisi väriä: Pinkki

Jaa. Hengissä ollaan, suurinpiirtein. Taas venähti postaustauko yli kuukauden mittaiseksi. Koulua, töitä, leffoja ja pleikkaria avokin kanssa. Siinä oikeestaan mun koko viime kuukauden sisällys. Ei ole tullut tehtyä oikein mitään. Koulussa toteutettiin toinen projekti heti ensimmäisen perään, ja hieman on ollut takki tyhjä. Syksyn läksyt on edelleen tekemättä, kun kiinnostus on ollut hukassa. Perjantaina otin varaslähdön hiihtolomaan, kun aamulla läksyjä koululla tehdessä nousi kuume ja iski loppukin flunssa päälle. Siitä lähtien onkin taas värjötelty sohvan pohjalla. Olen tänä lukuvuonna ollut sairas joka ikisellä lomalla; syys- joulu- ja nyt hiihtolomalla. Varmaan seuraavaksi sitte pääsiäisenä...  Meillä oli pitkin vuotta puhetta J:n kanssa, jos oltaisiin lähdetty nyt talvilomalla käymään jossain reissussa, mutta kun hänen työtilanteensa on täysin auki, emme uskaltautuneet ikinä ostamaan lentolippuja. Ja täällä sitä kökitään. Huomenna pitäisi palata loppulomaksi töihin minunkin. Mieleni on lähes yhtä harmaa kuin ulkona valliseva säätila.

Joten palataanpa vihdoin takaisin viimeiseen värihaastepostaukseen, että saadaan edes jotain väriä tähän päivään.


Tämän pinkin kynttilän, viltin ja itse maalatut tyynyliinat olettekin nähneet jo varmaan sataan otteeseen täällä. No, näette ne nyt vielä kerran.


En edes tiedä, mistä tämä pullo on tullut kätösiini. Se oli minulla jo kotona asuessani, mutta rehellisesti sanottuna itse en ole sitä tyhjentänyt. Olen sitä joka tapauksessa kuljetellut mukanani, koska väri on herkullinen. Yleensä tuossa on kököttänyt kynttilä, mutta joskus viime keväänä ihmettelin kuulunutta kopsausta, ja löysin kynttilän lattialta. Aurinko mokoma oli pehmittänyt sitä sen verran, että pääsi putoamaan.


Virkkausprojektistanikin olette kuulleet sen viisikymmentä kertaa. Edelleen se on yhtä keskeneräinen. Lankakorissa olisi varmaan viitisenkymmentä palaa valmiiksi virkattuina, mutta kukahan sen jaksaisi kasata... Loppuun vielä pieni kollaasi pinkistä asioista, joita on näkynyt aiemmissa väripostauksissa.


       

Semmosta. Mitähän sitä sitten keksis.

1 kommentti:

  1. Ihanalta näyttää, jotenkin tuo pinkki tuopi raikkautta sisustuksessa. :) Erityisesti nuo siun itsetehdyt jutut ovat ihania! ^^

    VastaaPoista