sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Viikonloppuna.

Nyt ei kuvanlaatu päätä huimaa kun puhelinlaadulla mennään, mutta haluan tallentaa nämä johonkin. Viikonloppu oli melko raskas, mutta toiminnan- ja nauruntäyteinen. Nukutut tunnit ovat jääneet vähille, kun lauantaina heräsin superaikaisin liian valoisassa makkarissa ja seuraava yö meni Hobitin hautajaisissa valvomiseksi. 


Perjantaina kuvasimme J:n ja luokkakaverini P:n kanssa valo-, tila- ja videoportfoliokurssin asuvideon. Hieman on naurattanut tämä kurssi kyllä. Meidän oletetaan viiden opintopisteen laajuisen kurssin aikana sisäistävän kaikki käsikirjoituksesta, tarinankerronnasta, valaisusta, kuvauksesta, jälkikäsittelystä ja mitä näitä videon tekoon nyt liittyykään. No, me käsikirjoitettiin tarinamme, lopun hoiti medianomi J. Heh. Videosta tuli kyllä ihan mahtava. Mielenkiinnolla odottelen opettajan palautetta. Lisäksi lueskelin lauantaina paria keskiaikaharrastajan blogia, ja hieman polttelisi tehdä itselleni uusi päällyspuku. 
Lauantaina hyppäsimme suoraan töitteni jälkeen autoon  ja suunnattiin kulkumme kohti Imatraa Team Hobitin kanssa. Lauantaina oli nimittäin viimeinen näytös sekä Hobittia että koko teatteritalossa ennen purkua ja uuden rakentamista. Eli teatterilla vietettiin samalla sekä produktion että talon hautajaisia. Huikea tunnelma, mieletöntä porukkaa. Hyvää ruokaa ja mahtavaa seuraa. Ja pääsin pelottavan ja hikisen hiiden kainaloon! Kymmensenttiset raatelukynnet sentään olivat jo hävinneet ennen kuvan ottoa. Hieman on itselläkin nyt haikea fiilis. Kyseinen produktio kuitenkin aloitettiin meidänkin osalta jo viime toukokuussa, joten tämän parissa on nyt pyöritty lähes kokonainen vuosi. 
Ehittiin myös vihdoin ja viimein sunnuntaina aamiaisen jälkeen käymään imatrankosken rannalla. Heh. 

Valtava kiitos koko Imatran teatterin väelle, että saimme olla mukana tässä produktiossa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti