keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Alkulämmittelyjä #1.

Uneton48 -lyhytelokuvakilpailu lähestyy, siihen on itseasiassa enää muutama päivä aikaa. Uneton ei kuitenkaan olisi uneton ilman ennakkokilpailua. Tämän vuotisessa ennakkokilpailussa oli aiheena tiivistää jokin tunnettu kokopitkä elokuva 30 sekunttiin. Ja koska me ei osattu päättää kahden elokuvan välillä, päätettiin tehdä molemmat, kun ei sitä kiellettykkään! 

Toisen esittelen vielä erikseen, mutta perehdytäänpä ensin tähän hieman työläämpään teokseen. Haluttiin nimittäin hyödyntää J:n animaatioharrastusta, ja päätettiin kuvata mikäs lie, kuin nukkeanumaatioleffa tiivistetysti, mitenkäs muuten kun alkuperäisteosta kunnioittaen nukkeanimaationa! Pari päivää meni rakenteluun ja toinen mokoma kuvaukseen, mutta oon kyllä ylpeä meistä! Kouluhommien skippaamisesta tämän takia en niinkään.

J vastasi hahmojen runkojen rakentamisesta sekä kasvojen muovauksesta ja valamisesta. Miä hoidin puvustuspuolen ja ompelin vaatteet miniatyyrikoossa. Lisäksi värjäilin hiuksia ja maalasin sivuhahmojen paperikuvat. Myös yhden taustamaalauksista tekaisin kasaan. Animoinnin ja kuvauksen hoiti  J.  Äänityöt teki toinen J. 
Kaksikko kävi jo seikkailemassa Huutjärven koulullakin asti. Kuva täältä.

Ja loppuun vielä valmis teos. 


Drippin' Kiwin, siis tiimimme seikkailuja voi seuralla naamakirjan puolella. Pyrimme viikonlopun ajan päivittelemään aktiivisesti tapahtumia ja kuulumisia U48 kilpailuareenalta. Toteutuuko, en tiedä. Käsikirjoitusvaiheessa suunnittelimme kirjoittavamme tämän tarinanomaisesti kalevalaiseen runomittaan joka olisi luettu animaation taustalla. Kun teksti alkoi venyä liian pitkäksi, skippasimme ajatuksen. Lisäsimme runon kuitenkin videon youtube-tietoihin, josta sen voi käydä lukaisemassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti