perjantai 22. toukokuuta 2015

Koivunlehtiä kankaalla.

Päivät kulkee niin tajutonta vauhtia tällä hetkellä, etten pysy perässä. Päätin kuitenkin ottaa kaikesta pakollisesta pienen breikin, ja tehdä jotain itselleni. Jotain, mikä valmistuu muutamassa päivässä eikä työstöön mene puolta vuotta. Jotain konkreettista toisin sanoen. 

Olen fiilannut tässä pitkin kevättä ykkösluokkalaisten kankaankuviointikurssin tuotoksia. Kurssilla he ovat muun muassa maalanneet ja painaneet kankaita eri menetelmillä. Palautui ihan omat kankaankuviointikurssin tuotokset mieleen, ja iski himotus päästä maalaamaan jotakin. Kolmen vuoden takaa löytyy blogipostaus edellisestä kerrasta kun maalailin kangasta sekä muutama muu postaus kankaan työstöön liittyen. Nyt olin tylsä, ja otin saman kuvion käyttöön, mutta uuden värin kera. Olkoon tämä nyt sitten koivunlehtiä kankaalla. Kankaan leikkasin suoraan muotoonsa, sillä päätin tehdä tästä kellotetun hameen. Kangas on nyt maalattu ja huomenna käyn vielä höyryttämässä ja pesemässä sen. Sunnuntaina ompelen hameen kasaan ja maanantaina mulla onkin sitten uusi hame käytössä.

Ihan jees, koska maanantaina alotetaan rytinällä uuden projektin parissa. Puvustettavana olisi 126 kuorolaista, tanssijaa, näyttelijää ja muusikkoa. Ja ensi-ilta elokuun puolivälissä. Harjoittelupisteet ja pitkät työpäivät, täältä tullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti