lauantai 30. toukokuuta 2015

Trippaavat kiwit Helsingissä.

Tällä viikolla otettiin pieni irtiotto arjesta ja kevätstressistä ja vietettiin pari päivää Helsingissä. Bongattiin tarjousjunaliput ja varattiin hotelli pariksi yöksi. Sekä miljoona leffalippua. Nimittäin meijän retkelle oli ihan tarkoituskin. Uneton48-kilpailurainamme ensi-ilta oli maanantaina Kinopalatsissa, ja tottahan toki me lähdettiin katsomaan teostamme. Meidän lisäksi omassa näytöksessämme olivat meidän tiimistä pari äänimiestä, kuvaaja sekä pari näyttelijää, eli ihan kohtalainen edustus Drippin' Kiwillä! 

Oman näytöksemme lisäksi katsastimme J:n kanssa myös kaksi muuta maanantain näytöstä, sekä kolme näytöstä tiistailta. Todettiin et kerran nyt lähdettiin niin katotaan nyt sit kunnolla! Loppujen lopuksi sitä tulikin nähtyä 57 leffaa, jos en väärin laskenut. Aika moinen istuminen siinä oli, mutta oli ihan mahtavaa! Joukkoon mahtui muutamia helmiä, muutamia vähän vähemmän loistavia, mutta yleisesti ottaen näytösten taso oli varsin kova. Mieletöntä nähdä, mitä muut ihmiset ovat saaneet aikaiseksi 48 tunnissa. Ihmismieli on kyllä jännittävä asia. Näytösten jälkeen osa kilpailutiimeistä ja järjestäjistä kokoontui vielä yhdessä puhelemaan ja pohtimaan elokuvia ja elämää. Oli hauska tavata ja tutustua uusiin ihmisiin, kiitos teille mukana olleille! 

Aiemmassa postauksessa jo vilautinkin kuvaa tiimimpaidoistamme. Painoin paitoja 7 kappaletta, kun pitäähän sitä nyt olla tunnistettavissa, haha! Lisäksi ompelin itselleni teemaväreihin sopivan hameen, jonka maalailusta kerroinkin jo aiemmin. 


Uneton48 -finalistit paljastetaan Yle Areenassa kesäkuun ensimmäinen päivä, jolloin alkaa myöskin yleisön suosikin äänestys. Finaalitapahtuma on Kinopalatsissa 4.6. Jos joukkueemme on finaalissa, lähden ehdottomasti paikalle! Ja saatiinhan me kunniamaininta ennakkokilpailun Corpse Bride -lyhärillä, joten olis jo sen perusteella syytä lähteä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti