perjantai 22. toukokuuta 2015

Viikonloppu Myllykoskella / U48 2015

Viime viikonloppuna kisattiin Uneton48, ja joukkueemme Drippin' Kiwi oli totta kai mukana lähes samalla kokoonpanolla kuin viime vuonnakin. Tänä vuonna genreksemme arpoutui 'viimeinen ihminen' ja kaikille pakolliset elementit olivat origami, auktoriteetti ja temppu. Aika lähti juoksemaan perjantai-iltana 19.00 ja teos piti palauttaa sunnuntai-iltana 19.30. Mehän oltiin valmiita sitte 19.28. Vähän meinas jo jännittää lopussa.

Kuvauslokaatioksi olimme saaneet käyttöön jo ennalta sovitusti Anjalankosken vanhan kaupungintalon. Alkupalaveriä pidimme ammattikorkeakoulun tiloissa. Kuvaukset tapahtuivat pääsääntöisesti kaupungintalolla sekä heti aamutuimaan Saviniemen jalkapallokentällä. 

Tässä sekalainen sakki kuvia viikonlopun ajalta.

 Elokuvamme ensi-ilta on maanantaina Helsingin Kinopalatsissa klo 18.45. Henkisesti voi jo varautua tsekkaamalla jäätävän kilpailutyön ulkopuolisista materiaaleista kootun Bloopers -videon jo etukäteen. Finalistit julkaistaan jossain vaiheessa kaikkien elokuvanäytöksien jälkeen, ja toivottavasti  tänä vuonna olisimme finaalissa mukana! Jee! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti