maanantai 1. elokuuta 2016

Harry Potterin lumoissa.

Heipparallaa, hengissä ollaan! Kesä on kääntynyt jo elokuun puolelle, vaikkei kesä täällä saarella ole vielä edes alkanutkaan. Ihan muutamana hassuna päivänä on ollut aurinkoista ja lämmintä niin, että on voinut sanoa tuntuvan kesältä. Vaikka eipä tuo ole järin paljoa haitannut, kun tekee 40-tuntista työviikkoa paikassa, jossa ei ilmastointi toimi kuin varastossa.

Mutta! Kesän kohokohta. Kummitätini sekä serkkuni poikaystävänsä kera olivat varanneet loman Lontooseen ja kyselivät, josko meillä olisi kiinnostusta lähteä heidän kanssaan Warner Brosin studio tourille käymään, ja totta hitokseenhan mua kiinnosti. J:llä oli sopivasti kesäloma jo alkanut ja mäkin sain pyytämällä vapaapäivän sovitettua ajankohtaan. Käsittämätöntä, että ensimmäisen leffan julkaisusta on jo 15 vuotta! Ja eilen julkaistiin sopivasti "kahdeksas" Harry Potter -kirja.

Meiltä ei edes ole kamalan pitkä matka Watfordiin, jossa kyseinen mesta sijaitsee, mutta todettiin silti helpommaksi vuokrata auto ja ajaa paikalle puolessa tunnissa, kuin matkustaa reilu kaksi tuntia julkisilla yhteen suuntaan. Tilattiin liput kierrokselle reilua kuukautta etukäteen, mutta onnistuttiin saamaan sisäänpääsy vasta 17.30. Vuokrattiin auto heti aamusta ja vietettiin päivä St. Albansissa ja Watfordissa, ja ikäväkseen meille sattui todella sateinen ja pilvinen sää, joten reissu oli lopulta noiden kaupunkien osalta hieman turha. 

Mutta mitäpä sitä pidempiä löpisemään, kuvat saavat kertoa loput.


Kyllä Potterfanin mieltä lämmitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti